Ledig dag i Varberg

Det är härligt att få lediga dagar mitt i veckan då och då! Idag var både jag och Tony lediga så vi tog vårt lilla bihang och åkte till Varberg. Först gick vi en liten sväng på stan, över torget och på gatorna. Numera är ju Milly en världsvan hund som är van vid storstadsliv (sedan hennes besök i Göteborg), så det här var ju knappt värt att kallas miljöträning. Totally kolugn spatserade hon längs gatorna.. Ingen stress här inte!

Vi tvåbenta köpte varsin halv baguette och drog oss ner mot fästningen. Milly fick nöja sig med vatten och medan vi mumsade på räk- och kycklingröra lade hon sig ner och jobbade på brännan.


 

Sedan passade vi på att träna lite bland folk.. Det satt en del människor runtomkring och en och annan joggade eller promenerade förbi. Inte så värst mycket störning men i alla fall inte helt tomt. Lilla fröken skötte sig bra, men det var vaarmt. Inte riktigt så alert som hon brukar vara. Inte så konstigt, vem är det i sommarvärme och gassande solsken?!

 

 

"Ligg kvar" med förbipasserande hund. Hon sträckte sig fram, men låg! BRA!

- Ända tills en duva flaxade förbi, då satte hon sig. Mindre bra!

 

 

 

 

 

 

Det nyaste tricket är att lägga ner hakan i backen. Det kommer lite då och då, även om det inte alltid är det matte tänkte sig.. :)

 

 

En man och hans hund.

 

 

Vid vallgraven.

 

 

En väldigt mysig dag, som inte är slut än. Ikväll blir det agility!!!! Kan man ha en bättre ledig dag?

 

 

 

 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Du ser ut att ha sån bra kontakt med din hund. Hon är sååå fin. Tänkte inte alls träna agility med Tavve men nu är jag jättesugen. Väntar på att han ska bli året så att vi kan börja träna lite. Tror att han skulle gilla det. Om det inte är FÖR mycket fart i honom...

2010-05-23 @ 20:12:14
Postat av: Helene

2010-05-23 @ 20:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0