Tax?

Agilityträning i kväll igen. Det gick bra, inte så mycket nya påhitt sedan sist. Milly tog hindren bra, forcerade platta tunneln och träffade däcket mitt i prick varje gång. Den här gången uppsatt i ramen. Vi tränade att gå hela vägen ner på en del av balanshindret och trampa på ett lock. Lite för mycket ögonkontakt och "vad ska jag göra nu?-frågor" tyckte instruktören om Milly. Nån har ju präntat in i henne att det är bra att titta på matte, så mycket som möjligt ;)
Under passet fick jag samma fråga som igår, två gånger. "Hur gammal är hon"? Det är mest bara bus och fjanterier för hela slanten nu! När hon kom ur sitt tredje löp så tyckte vi oss märka en stor förändring. Hon var lugn nästan jämt, mogen och kändes flera år äldre. Lyssnade bra och var allmänt sansad. Nu har hon plötsligt vridit tillbaka klockan och blivit valp igen. Nåja. Det går väl över så småningom.

Kvällens bästa är nog ändå lilla frökens attityd mot människor. Vill hälsa på alla som kommer i närheten, i alla fall säga hej en liten stund. Flera olika människor har klappat henne idag, och håll fast henne! En tjej på ca 12 år fångade henne i halsbandet flera gånger, efter avklarad hoppkombination. En liten ansiktsmassage fick Milly av tjejen också. Det gjorde ingenting alls, tyckte fd snappsköldpaddan.
En kille i 20-års åldern klappade Milly när jag hade lämnat henne vid staketet. Det verkade inte störa fröken allt för mycket, men då bad jag honom ändå att inte greja med henne när hon satt uppbunden. Nån måtta får det ju va på det sociala. Behöver inte överdriva. Och lite vett får man ju ha och inte gosa med bundna hundar...
Det är i alla fall härligt att Milly är så trevlig och tolerant mot folk!

Kom att tänka på en kul grej från i söndags, på hundutställningen. Vi gick förbi en kille (ca 10 år) som låg på en filt. Han fäste blicken vid Milly och sa med nån slags längtan i rösten: "Åååå... en tax!"
VA? En tax? Vissa likheter finns men ändå är skillnaden rätt stor :)

 

 

 

När man ser det såhär så finns det inte så mycket mer likheter än färgen. Och fyra ben, en nos och en svans.

 

Detta leder vidare till när vi var på My Dog, utan hund dock. Jag och Tony strosade omkring och kikade i rasmontrarna. När vi kom till taxarna pekade han och sa: "vad är det för en slags tax?" HAHAHAHA det var den här "taxen" han såg:

 

 

 

Gissa om han har fått höra det.. :D

(Förlåt Tony, men se det som ett straff för att du "tog med dig" klickern till jobbet när jag skulle på agilityträning.. ;) )

 

 



Kommentarer
Postat av: Suvi

Sniffen har också fått höra att han är en tax! Fast skillnaden är ju inte gigantisk, det är ju bara benlängden som skiljer sig åt! ;)

2010-05-07 @ 10:32:38
URL: http://suvi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0