En underbar morgon

I lördags skulle jag unna mig lite sovmorgon, nio hade jag ställt klockan på. Tony stack till jobbet vid sextiden så det var bara jag och Milly hemma. Eftersom lilla fröken löper så är hon med kompostgaller utestängd från sovrummet. Vi har lagt ut handdukar över soffan och det borde väl duga att sova där kan man tycka. Jag stoppar till och med om henne med en fleecefilt innan jag går och lägger mig.
Men Milly är inte nöjd utan står utanför gallret och piper in till sovrummet, ber om att få komma in och ligga i sängen. Hon gjorde så även denna morgon. Jag sa till henne att vara tyst och gå och lägga sig. Tyst blev det och jag somnade om. När klockan sedan ringde gick jag upp fann det här i hallen:

Har hon haft picknick?

 

Jag blev förvånad och tittade på Milly som låg väldigt stilla och hoptryckt i soffan. "Vad har du gjort???"

Sedan fortsatte jag vidare mot köket. Det fanns spår att följa om man skulle ha svårt att hitta...:

 

 

Druckit te?

 

När jag lyfte blicken möttes jag av denna härliga syn:

 

 

 

 

Så min sköna sovmorgon inleddes med gummihandskarna på, plocka sopor, dammsuga och tvätta golv. Ibland är det härligt att ha hund! :) Vi kanske skulle skaffa en sån där barnspärr och sätta på skåpsdörren...

Där fick jag mitt straff för att jag dels inte var uppe i tid (för nio är ju jääättesent) och underhöll min hund, och för att hon inte får ligga i sängen. Den lilla prinsessan höll låg profil tills jag städat färdigt, hon såg ut så här:

 

 

Inkletad gammal mjukost i ansiktet. Mysigt!

 

 

 



Kommentarer
Postat av: Suvi

Sniff är mycket bra på att spontanapportera sopor när han är hungrig. Han dödar dem framför mej i hopp om att få en godisbit i utbyte mot soporna. Man är väl inte dum!



En sån där rosa dyna har Sniff också, jag kallar den Tony Irving.

2010-06-18 @ 19:49:02
URL: http://suvi.se
Postat av: Kajjan

Hahahahaha! Fy fan vilket busfrö. Nu kommer vi till Varberg snart och stannar på obegränsad tid. Vi måste ses massa! Kanske plugga ihop?

2010-06-21 @ 22:05:00
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0