Regn och lugn träning

 

Regnet har öst ner hela veckan hos oss. Men agilityträning blev det ändå!
Milly är inte riktigt kry än, men vi åkte dit ändå för att vara med lite lugnt. Som tur var hade vi teori största delen idag. Hundarna var med inne och alla skötte sig bra.
Det sista gick vi ut och körde några kombinationer. Vi tränade på hinder som inte är så ansträngande, slalom, tunnlar och nåt litet lågt hopp. Lite kontaktfält och skickningar runt koner körde vi med..
Trots regn hela tiden så var Milly jätteduktig! Med på noterna och alldeles lagom taggad. Täcket var på nästan hela tiden så det hindarade ju den värsta vätan. Men när Milly är på "jag-vill-inte-gå-ut-för-det-regnar-humör" så spelar det ingen roll hur många täcken hon har på sig, hon tycker det är döden att gå ut ändå. Men ikväll var det så roligt att regnet glömdes bort!
Vår instruktör meddelade att hon ska hålla en agilityuppvisning i juli, på en makrillsfestival! Hon undrade om några av oss var intresserade av att vara med och köra lite enklare banor/kombinationer.. Gissa om jag blev sugen! Jättebra störningsträningstillfälle ju! Egentligen har jag och Tony planerat en semesterresa vid det datumet.. Men det kan hända att planerna justeras lite! :) Vi har ju flera veckor på oss att göra semesterresan...


 

Efter att ha varit ute i regn är det mysigt att dyka ner i soffan och tackla sin husse, kanske ge honom några små bett också.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja precis. Inte för att vara dum med han, men han är lite klumpig ibland. Han har liksom dålig balans. Han glider när han står på hala golv och ibland har han ramlat till i våran trappa....

Hur är det med Millys balans?

2010-06-11 @ 01:05:21
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: kajsa

Åh, när var och hur? Jag vill se när Milly visar upp sig.

2010-06-11 @ 16:26:21
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0