Underbar dag

Idag har vi minsann varit ute nästan hela dagen! Jag och Milly inledde med ett träningspass på agilitybanan. Hon var duktig, vi körde ännu mera svängar, lite kontaktfält och tog gungan några gånger. Inga problem, sa Milly och trippade över den och ställde sig sedan med två tassar på och två tassar av. Hon gillar verkligen balanshindren!

Sedan åkte vi vidare hem till Sara och Artzi. När vi körde med bilen utanför deras hus möttes vi av en hoppande och svansviftande Artzi och en skuttande liten Joline som ropade "Milly! Milly!" Det var ett härligt välkomnande :)
Där blev det en promenad och sedan lite häng i trädgården. Hoppade studsmatta fick jag gjort med!

En vacker dag ska vi också ha en stor inhägnad trädgård där en massa pinschrar kan springa lösa.

 

De små raringarna svalkade sig i havet.

 

 

Milly hämtar pinnar som man slänger i vattnet!

 

Senare på kvällen så tog vi en mysig joggingrunda ute, jag, Tony och Milly. Vi lubbade på små stigar i skogen och över ängar. Som om det inte var en tillräckligt trevlig naturupplevelse redan, så fick vi dessutom se en räv! Kul!

Vi avslutade med lite backträning (en för j*vla brant backe!). Jag hade Milly i magbältet så hon hängde på, eller rättare sagt tog täten. I slutet av backen drog hon dock inte längre, tänk att även hennes små pigga ben blev möra.

Det har varit en alldeles underbar sommardag, som för Milly avslutades med en dusch. När vi var vid havet passade hon nämligen på att smörja in sig med härlig tång och annat gammalt klägg. Nu doftar hon ljuvligt och vi ska strax krypa ner under täcket (nu är löpet slut så sängen är tillgänglig igen!!!)

 

Avslutar med den finaste och mysigaste bilden... Joline är en duktig pinscher-minimatte som vet hur man ska bete sig bland dessa hundar: inte pilla, inte rusa på, inte krama eller dra i svansen. Det tycker Milly är jättebra och hon fungerar fint med denna lilla tjej. Joline är Millys favortibarn, och mitt med! De är dessutom rätt lika i sättet ;) fniss!

 

 

Två små söta tjejer med lika mycket bus och attityd i sig.


Kommentarer
Postat av: Elisabeth och Dixie

Tänk om alla barn var lika väluppfostrade som lilla Joline!

2010-06-28 @ 22:49:32
URL: http://pinscherndixie.se
Postat av: Sara

Hej våra finaste!



Tack själva för besöket och tack för ikväll (även om det inte blev så länge). Ni är ju våra favvotjejer också ju... STORA kramen från Joline, Artzi och Sara.

2010-07-01 @ 19:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0