Hundutställning och träningsfilm

Först och främst- Besöket hos Magnus, Tonys kompis, slutade lyckligt. Ingen olycka på mattan, och.. Milly gjorde så här!!! Gulliga, rara lilla fröken!

 

 

Det här är det inte alla som får vara med om!

 

Idag har det varit massor med härlig utevistelse! Först var vi på inoffen vid Tjolöholms slott. Vi var ju inte där för att ställa ut, utan för den sociala träningen (och för att promenixa med Sara o familjen). Direkt när vi kom ut ur bilen var Milly super-hyper-aktiv och rätt så jobbig. Men när vi hade gått en liten promenad var hon mycket lugnare och bra kontaktbar. Efter en liten picknick körde jag och Milly ett lättare träningspass. Funkade bra faktiskt, trots mycket folk och hundar runt omkring.

 

 

Artzi fick fika-fnatt.

 

 

Vi träffade de två pinschrarna som var med på utställningen, och en dobermann.

 

 

Vi tog några varv mitt inne i smeten, Milly var faktiskt en riktigt redig tjej och kunde hålla kontakten med matte (godisautomaten).

 

 

Hade ro att ligga ner.

 

 

Det var underbaaart i skogen!!

 

 

Vitsippshav...

 

 

Två finfina jyckar.

 

Som avslutning på dagen så for jag och Milly till stallet och tränade lite allt möjligt i en hage. Tanken var att filma när vi kör slalom, men jag filmade övrig träning med. Kul att se hur det ser ut på lite håll! Vi avslutar med hennes favorittrick, som man ju kan göra hur mycket som helst nu när gräset är skönt... Rulla runt! :)

Och tack till Suvi som är snäll och svarar på alla mina dumma frågor om allt som rör bloggar och filmredigering osv...

 

 

 

Här är filmen på den lilla knasiga hunden: (Det vi gör efter slalom är några rallylydnadsmoment)

 

 



Kommentarer
Postat av: Suvi

Fy sjutton så duktiga ni är! Jag har också försökt lära in flera av de där konsterna men det går bara inte in. Det är helt hopplöst! Så jag är jätteimpad!

2010-05-02 @ 22:40:19
URL: http://suvi.se
Postat av: Johanna & Mossa

Vilken härlig blogg! Duktig hund, duktig matte och vitsippor som får en relativt nybliven norrlänning att längta hem. Titta gärna in hos oss.

2010-05-02 @ 22:43:21
URL: http://lillamossa.blogspot.com
Postat av: Emma, Harry och Hilja

Tusen tack, han är bra häftig min vovve! :D

Tips till slalomträningen, ha alltid jämt antal pinnar, så att hon lär sig att runda den sista porten. Om du kan, ha belöningen i en godisskål (med lock) rakt fram så att hon inte tittar för mycket på dig. Annars ska du belöna lågt med handen. För att få ett bra slalom behöver hunden ha fokus framåt och tyngdpunkten låg.



Ska bli spännande att följa er agilitykarriär, för Millyhar talang! Hon har det där knasiga och galna som är perfekt för en bra agilityhund! :D

2010-05-02 @ 23:01:31
URL: http://herrharry.se
Postat av: Jenni

Hihi! Hon är så himla lik Loke på alla bilder med galen blick och blottade tänder. Så ser han ut jämt!:D

2010-05-04 @ 20:23:02
URL: http://loketoke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0