Tomt utan hund

Igår kväll fick vi åka ner med Milly till Hallands djursjukhus igen. Hon var pigg på morgonen men på eftermiddan blev hon mer och mer hängig och fick feber. De röntgade buk o lungor men hittade inget som inte såg bra ut. Då har det alltså inte med varken bukspottskörteln eller livmodern att göra. Hon har sovit där i natt och idag ska de leta mer efter fästingsjukdomar.
Det känns ju helt konstigt att vara hemma själv, utan Milly. Jag är ledig idag och Tony är på jobbet. Lägenheten känns helt öde. Man märker nu att man har många små vanor som man inte annars tänker på..
Tex när man lyfter på täcket på morgonen och möts av en leende, trött hund och en gäspning. Senare när man kommer ut i tv-rummet så brukar hon ligga där ihopkringlad i soffan.. När man närmar sig henne viftar svanstippen och hela kroppen börjar rycka. När man är framme vid henne och gosar så rullar hon över på rygg och sträcker benen rätt upp i luften och öppnar munnen. Då har hon blivit lite busig och det kan hända att hon bits lite grand :). Efter det är det stretching och skaka kroppen, nu är hon redo att gå morgonpromenad. Om man går på toa först så sticker hon in huvudet och frågar om jag är KLAR snart???


 

 

Efter morgonpromenaden är det hennes uppgift att väcka sin husse. Då tar hon sats ända från köket, hoppar och överraskar honom med en eller flera välriktade studsar rätt på ryggen eller i magen. Sedan gnider hon sig och slår kullerbyttor. Rätt som det är kommer hon på att det hade varit skönt att slumra lite till, och kryper ner under täcket med hussen.




Kan man se mer jäklig ut än så här? :)

 

Jag saknar vår lilla busiga, jäkliga pinschertjej!

 

 



Kommentarer
Postat av: Suvi

Hon verkar så härlig! Hoppas du snart får hem henne! Håller tummarna för det.

2010-05-28 @ 14:26:14
URL: http://suvi.se
Postat av: Helene

Hoppas att hon kryar på sig snart!

2010-05-28 @ 19:30:25
Postat av: Anna, Baby Boo, Wilson & Tigger [TÄVLA]

Hihi, den första bilden var ju dötuff! Vilket hopp!



Krya på dej Milly!

2010-06-02 @ 10:11:12
URL: http://poshpooches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0