Milly ska bli stadshund

Idag hade vi en gubbe här som besiktigade vår lägenhet. (Jag lyckades distrahera honom så han inte såg klösmärken på dörren, som "nån" hundjäkel har gjort innan hon lärde sig vara ensam hemma..)
Lägenheten blev godkänd och nu börjar det närma sig: Vi ska flytta till Varberg! Jag pluggar ju och tar tåget därifrån till Göteborg dagligen och Tony pluggar i Varberg. Eftersom vi har olika tider kör vi varsin bil. Vissa dagar åker jag tillbaka in till stan en gång på kvällen också, för att va med på hundträningar. Varje resa enkel väg tar 20 minuter, så det blir en hel del körande!

Vi har fått tag på en superfin lägenhet som ligger utmärkt i ett lugnt område nära havet. Vi kommer ha några minuters gångavstånd till centrum, nära till en motionsslinga och hundklubben! Tom hyfsat nära till den inhägnade agilityplanen vi brukar träna på.
I fortsättningen blir det alltså inte lika många promenader i skog och mark utan att träffa en enda människa. Å andra sidan kommer vi att ha möjlighet till bra störningsträning varje dag, vilket säkert gör stor nytta. Nu har vi istället havet att gå vid, och kan ju fortfarande ta bilen och åka ut i skogen när vi vill promenera ostört.

Det kommer bli många mysiga promenader vid Varbergs fästning...

 

...som man tom kan se från vår blivande gata.

 

Vid fästningen finns bra gräsmattor som är perfekta att träna på...

 

...speciellt om man vill ha störning.



Milly skötte sig fint när besiktningsgubben var här. Jag bad honom att ignorera henne, och han lydde. Milly var nyfiken och fick gå fram och nosa på honom, viftade lite på svansen och gick sedan och la sig. Det är så här det vanligtvis går till, utan några problem.

Kommentarer
Postat av: stina och leo

härligt med flytt ju! låter som att ni kommer få det kanonbra, lite mer händelserika promenader är aldrig fel heller ;)

2010-11-11 @ 14:09:37
URL: http://stinaochleo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0