Hösthundar

Även idag hade vi sällskap av Bibbi. Jag var ledig idag så jag och Tony tog hundarna och åkte till Tjolöholm för en härlig höstpromenad. Mysigt var det! Milly var lite halvstressad och Bibbi gick som på räls. Tony höll helst i Bibbis koppel och tyckte att hon var väldigt enkel att promenera med. "Som att promenera med ett riskorn" sa han!!! Liten, avlång och vit, och inte bångstyrig. Vilken liknelse... :)

Tony och "riskornet".

 

Bibbi står upp, än har hon inte kommit i kontakt med momentet "sitt".

 

Vad var det?

 

En jätteliten pinne!

 

Härligt i skogen.

 

Naturhunden.

 

Vi tycker att Milly är liten, men Bibbi är ju pytteliten!

 

Lätt att ställa sig in lite extra när det finns konkurrens..

 

Det här med att få uppmärksamhet och klappar av mig och Tony är lite känsligt.. Om vi gosar med Milly, så vill ju gärna Bibbi vara med. Men se det tycker Milly att hon ska ge f*n i! Vi är ju hennes husse och matte!

Men annars går det rätt bra med de två små damerna. Det är ju nyttigt för Milly att få umgås med en mindre hund utan att vara taskig :P. Bibbi är 1,5 år men är inte särskilt unghundig i sättet. Hon tar det alltid lugnt och verkar trygg i sig själv. Det gör nog att Milly "klarar av" henne bättre.

 

 

"Är hon fortfarande här?"

 

"Jag är så go jag kan bli!"

 

De försöker sig på lite lekliknande aktivitet ibland.. Men tar det lite försiktigt.

 

Dagen avslutades med ett träningspass ihop med Ingrid och hennes flat Tyra. Vi körde lite rallylydnad med våra egna och Bibbi fick leka, göra kontaktövningar och träna på "sitt" (som utställningshund har hon bara haft behov av "stå"). Ingrid och Tyra verkar vara grymma på vad de än hittar på.. Rally blir en lätt match för dem! Hade varit kul att åka på tävlingar ihop i framtiden.. :)

 

 

Tyra gör vad som helst för lite beröm o en godbit. :)

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Birgitta Halldin

Hej,

Vilka underbara foton,de där 2 kan nog bli riktiga bästisar

2010-09-23 @ 09:30:59
URL: http://snovits.se
Postat av: Nina

Så fina bilder på Bibbi och Milly! De passar ju perfekt ihop! Bibbi är så söt! Och Milly med! Lycka till på tävlingen imorgon, hoppas ni vinner!!! :)

2010-09-25 @ 01:30:27
URL: http://ninasbilderblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0