Slalom hemma

Vi har haft agilitypaus på drygt två veckor nu. Men efter en vecka så började vi köra slalom hemma på gräsmattan. Bara det, inget annat i agilityväg. Och de har gått riktigt bra! Vi har kört ett kort pass dagligen och utvecklingen har gått framåt.
Under dessa två veckor som gått har Milly varit ovanligt energisk, nästan stressad på promenaderna. Speciellt om vi går ihop med nån annan hund. Hon har varit slarvig och hafsig och olydig. Hon har jagat katter upp i träd två gånger (den andra katten var inte din, mamma). Vant sig vid att få utlopp för energin på agilityn? Blivit påverkad negativt av stressen?

Hon har även börjat bete sig allmänt konstigt, krafsat och bäddat bland kuddarna i soffan, pep o gnydde i natt, ska in under sängar hela tiden, både här och hos andra. Hon ser skamsen ut och ger massor av lugnande signaler. Vissa saker kanske kan tyda på att ÄNNU ett löp är på gång.. Fast det skulle lika gärna kunna vara nåt annat.
Mellan konstigheterna är hon som vanligt, vill gärna träna tricks o lydnad.

Slalomträningen kan ni se här: ( Och det är ett himla berömmande från matten. Ibland i takt med rörelserna märkte jag :) )





Kommentarer
Postat av: Annika o Lystra

Det är inte skendräktighet då? Lystra brukar bli väldigt påverkad av sina skendräktigheter. Hon brukar bädda,äta dåligt, " vakta sina valpar som brukar bo under soffan" osv.. Det brukar gå bort av sig själv..



// Annika

2010-09-02 @ 13:40:42
Postat av: Suvi

K-ordet är inte aktuellt?

2010-09-02 @ 23:24:07
URL: http://suvi.se
Postat av: Catrine o Milly

K-näpp? K-onstig? K-rävande? K-atastrofalt ojämn i humöret? hehe ;)

2010-09-03 @ 08:37:36
URL: http://pinschernmilly.blogg.se/
Postat av: Emma, Harry och Hilja

Duktig hon är! Milly kommer att få en skitsnygg och snabb slalom när ni är färdiga1 :)

För att få ett ännu bättre slalom så behöver hon få fokus och tyngdpunkten neråt framåt. Kanske en godisskål på slutet skulle hjälpa att få bort hennes fokus på dig och godishanden?

Men det ser helt klart riktigt tjusigt ut! BRA jobbat!

2010-09-03 @ 16:37:49
URL: http://herrharry.se
Postat av: Anonym

Haha, söta lilla Milly på kattjakt... Fastän jag vet jur du känner är det härligt att se henne så där tokig och galet levande som när hon lekte, sprang ifrån dig och jagade lite katt. Men du glömde ju att berätta om den skamsna kängurun :)

På tidag lilla hjärtat mitt drar Kicki och jag till Greece, hinner vi med en ny busprommis innan dess tro? Vi längatar ju efter er.

2010-09-03 @ 20:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0