Uppladdning

Imorgon bär det av till Borås på rallylydnadstävling. För första gången ska vi tävla utan koppel i fortsättningsklassen! :D Det här ska bli så jäkla kul, och spännande..

Faktum är att vi har tränat riktigt mycket och riktigt bra, sen förra tävlingen för två veckor sen. Vi har lärt in några nya moment och framförallt så har Milly gått lös mer än nånsin. Allt har funkat så jäkla bra, hon har varit med mig, vi har skojat o busat o lekt.. Det blir ju roligt när man sköter sig och är duktig.

De senaste dagarna har jag märkt att hennes tråkiga skendräktiga attityd börjar bytas ut mot.... den pigga och busiga! Jag tror att jag kommer få jobba ordentligt imorgon!
Haha hon är rolig när hon är sån här, det är ju sån jag vill ha henne.
Imorse körde vi ett kort litet träningspass. Hon var superduktig och precis när vi var klara fick hon fnatt! Hon kutade runt, runt mig i en cirkel, med rumpan indragen och mungiporna vid öronen... Man kunde ju inte annat än att gapflabba! Hon har nog lite vårkänslor, den lilla damen ;)

I eftermiddags tog vår lilla familj en lång o härlig promenad på stranden. Gissa om hon blev tokig när hon släpptes lös och fick rusa allt vad hon orkade! Det är så härligt att se sin hund vara så där riktigt skitglad och lycklig... Det smittar ju av sig.
Kunde inte låta bli att slänga ihop en liten film från idag.. Innehåller lite träning på rallymoment, och en hel del flamsigt kutande :)


 

 

Tony och Milly. Och här hängde sig kursiv stil-knappen...

 

Man ser långt ut på havet härifrån..

 

Inget undkommer det allseende pinscherögat.

 

Himla intressant med isflaken alltså...



Kommentarer
Postat av: Nina

Så duktig hon är!!! Lycka till på tävlingen! :)

2011-02-19 @ 01:02:33
URL: http://ninasbilderblogg.wordpress.com
Postat av: stina

Heej! Vad ni är duktiga, bra jobbat :) Du har inga planer på att börja med lydnad oxå? ;)

Kramis

2011-02-19 @ 14:16:07
URL: http://stinaochleo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0