Min tävlingshund

Ett tag efter den där platsliggningen när Milly flippade ur och började leka med en boxer, hörde jag en låt på radion. Jag fick genast upp bilder i huvudet av när Milly rusade omkring och fjantade sig på lydnadsplan. Det är en låt som skulle kunna vara skriven om och till Milly i just det tillfället! Jag insåg att det finns flera tillfällen fångade på film som passar till låten, och slängde ihop ett litet klipp: 

Klicka!


Man kan ju undra vad man håller på med egentligen, när tävling efter tävling ser ut så här... hehe. Tonys kompis tittade på klippet, skrattade och sa ungefär: Det är imopnerande att du inte ger upp iaf, och bara har henne som vanlig (sällskaps)hund.
Ja det får väl till en envis (och dumdristig?) j*vla person för att frivilligt utsätta sig för de här upplevelserna gång på gång. Men det händer ju att allt funkar skitbra emellanåt, och det är de stunderna som gör att det är värt det! Och all rolig träning som oftast funkar bra såklart...

På torsdag ska vi till veterinären med Milly. Hon har varit lite stel i bakbensrörelserna ett tag, och det verkar inte bli bra av bara vila. Vi hoppas på att det bara är någon sträckning eller så.

Kommentarer
Postat av: Suvi

Kalas! :D

2011-06-19 @ 14:43:02
URL: http://suvi.se
Postat av: Annica

hoppas det går bra med Milly.. :/

2011-06-19 @ 15:11:02
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Gerd Marit

Festlig film. Må si jeg motiveres av deres kalas og sprell på banen :) Når en med Pinscher stiller opp og man er som regel bare en, føles det som om alle andre får dette til bare ikke du. Det er trøst da å vite at man bare må jobbe litt ekstra og at andre med Pinschere møter de samme utfordringene, men at de kan løses. Og som du sier - kjekt når man får det til etter ekstra utfordringer. Håper vi får tellende resultat selv snart også! I mellomtiden trøster jeg med deres framgang!

Lykke til hos vet og håper at det ikke er noe alvorlig med bena/hoftene til Milly :)

2011-06-19 @ 15:17:44
URL: http://www.corasblogg.blogspot.com
Postat av: Niles

Hur bra som helst!

2011-06-19 @ 15:26:18
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 4 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/june/sondag-dagens-blogg-2.html#comment

2011-06-19 @ 15:48:39
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Patrik

Milly- The Movie är en bra och rolig film. Ledmotivet känns väldigt passande så därför får den 5 hundben av 5 möjliga i betyg.

2011-06-19 @ 20:09:07
URL: http://Pinscherndixie.se
Postat av: Jessica

Hahahhaha ursäkta mig men kunde inte låta bli o skratta när jag såg filmen. Det är så klockrent pinscher så det finns inte och det är just därför man älskar den rasen för man vet aldrig vad som kommer hända.Har dock inte tävlat eller tränat min pinscher men hon gör såna avstickare som din gör i andra sammanhang.Riktigt härlig film!

2011-06-22 @ 00:27:23
URL: http://alvanala.blogg.se/
Postat av: Anne, Boston&Zenji

Hej!

Vad kul att du hittade till mig och att du tävlar med en pincher. Har lite erferenhet av rasen då mina träningskompisar tränar för klass III med sin dvärgpincher och mellanpincher. Mellanpinchern Affe är svårbelönad...gillar endast godis o är väldigt lättstörd på tävl. Dvärgpinchern Nova är det krut i o hon gillar det mesta i belöningsväg. Ja man får vara uppfinningsrik med lite udda raser...och det är ju det som är det roliga. lycka till!!!

2011-06-23 @ 11:22:40
URL: http://www.hundkurserna.se
Postat av: Malin och Pixel

Heeeej!Men gud vad kul att du letade upp mig. Och å vad jag älskar din video. Helt underbar. Jag är såå trött på folk som skryter över sina hundar hela tiden och skriver hur perfekta de är och bara skriver när allt går perfekt, det går ju verkligen till å från åt helvete haha :D. Och därför tycker jag att din video var så bra, ärlig och hon är ju så rolig ^^ (vilket du troligen inte tyckte just då).Ja lydnadsplanen vill jag verkligen ut på. Men törs inte på ett tag. Har ingen stadga i min lilla gris. Platsliggningen skulle aldrig gå just nu så skulle bara förstöra för de andra. Men vill träna oss inne på plan så det blir rallylydnad och freestyle i höst. Nervöst som bara den, framför allt freestylen :sha det gott och lycka till med träningen

2011-06-23 @ 23:12:21
URL: http://www.two-and-a-half-dogs.se
Postat av: Karin, Nanny & Ruh

Herregud vad jag känner igen mig! De där pinscherrycken är inte att leka med!

2011-06-27 @ 09:14:55
URL: http://ruhbjornen.wordpress.com
Postat av: Mirre o Affe

Hej

Tack för inlägget .

Lycka till på apellplanen framöver, träna mycket på stadga och fokus så ska du se att platsliggningen kommer att sitta snart utan att du behöver vara rädd för att hon ska bjuda in till lek med andra hundar.

Vem vet, nästa helg kommer Affe och jag ner i krokarna runt Varberg, närmare bestämt Halmstad, vi kanske ses

Kraam

2011-06-28 @ 07:05:23
URL: http://pinnenaffe.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0