Första inlägget

Nu har även jag skaffat en blogg! Det verkar ju vara närmast obligatoriskt när man har en pinscher. Tänkte att det kan passa bra att börja blogga nu när vi startar vår agilitykurs! Det som skrivs här kommer handla om min lilla fina pinschertik, Lilla Piröns Mighty Milly.


 

Hon flyttade hem till oss i juli -09, då var hon elva månader. Ärligt talat så var det ett kämpigt första halvår.. Vår nya fina familjemedlem var full av hetsigt temperament och hade väldigt svårt att tolerera felaktigheter i människors signaler...  Vi har lärt oss jättemycket tack vare Milly och ser nu på hundar på ett annat sätt än tidigare.
Nu när Milly varit vår i nio månader känns det som vi kommit ut på andra sidan. Hon har blivit helt hemmastadd och trygg hos oss, har taggat ner ordentligt, och är en riktigt trevlig och duktig hund!


 

Millys vardag just nu består av skogspromenader, trickträning med matte, allmänt bus med husse, leka med hundkompisar, vardagslydnad och social träning i olika former, myspys under täcket mm, mm.. Som sagt kommer vi nu även att börja träna agility. Kursen startar på torsdag och vi är LADDADE!

 

 

Det var allt för denna gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0