Sämsta träningen nånsin

Igår hade vi sista träningstillfället före tävlingen på lördag. Jag hade tänkt noga i förväg och kommit fram till ett bra upplägg. Om vi kör några enklare kombinationer som vi lätt lyckas med, känner vi oss nöjda och duktiga och har därmed självförtroendet på topp på tävlingen.
Det går dock inte att lyckas med ens enkla saker om en av oss inte vill...
Milly ville bara sitta på sin stol och gosa in sig bland filtarna. Hon var taggad och hade lite fart i början, men energin rann väldigt snabbt av henne. Det är ju nästan så man undrar om nåt är fel? Antagligen beror det väl bara på en stundande skendräktighet och att det är kallt ute.. Hon har varit allmänt tråkig, mjäkig och attitydlös i flera veckor nu.

I morse bokade jag en tid för kastration, i mars. Hoppas att hormonerna hamnar i balans och att den sidan av Milly som är tråkig, negativ och absolut inte bjuder till, trängs undan av hennes glada, energiska och helt crazy sidor!

När jag beklagade mig över hur dåligt det gick på träningen, svarade Tony med en vers: "Hon startar på ett kick, det är en makalös manick!" Då var jag bara tvungen att klippa ihop det här:


Milly hon blir ju aldrig nöjd, hon vill träna i evigheter... Tsss!

 

Nu har vi varit på promenad med Linda och Ice och Torres. Vi ska samåka till tävlingen imorrn och Ice fick provåka en sväng i bilen, med Milly där bak. Förutom lite muttrande från Millys sida när han hoppade in så gick det himla bra.

Trots den dåliga känslan sen träningen igår, så ska det bli roligt att komma iväg och köra två hopplopp imorrn!

 

 

Torres Linda och Ice. Milly och Torres verkar lite småförtjusta i varandra :)

 

Knasar sig med snön.

 

Ice vill ta en närmare titt på kameran..

 

Snygg-Ice!



Kommentarer
Postat av: Nina

Ha ha ha det var roligt sagt av Tony!!! :D Och så utomordentligt fånigt det blev med den musiken till filmen! :) ha ha ha men det går kanske hur bra som helst på tävlingen ändå, hon kan ju vända snabbt till supertaggad när det gäller! Lycka till!

2011-01-28 @ 15:28:32
URL: http://ninasbilderblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0