Ynklig liten stackare

Nu har vi tagit oss igenom operationen! Allt hade gått bra sa de, både operationen och umgänget med personalen på djursjukhuset.
Det är en mycket ynklig och klagande hund vi fått hem. Hon har gnällt, gråtit och jämrat sig oavbrutet sen hon kom ut från sjukan. Det är först nu ikväll det går några minuter mellan klagomålen.
Enligt veteriären skulle det räcka med det smärtstillande hon fick hos dem. Och jag ska inte ge henne mer förrän imorgon. Men det är svårt att höra och se henne, hon verkar väldigt lidande! Veterinären sa att hon kommer gnälla men att det mest beror på att hon känner sig konstig och bakis efter narkosen. Inte lätt att veta vad som är rätt. Kanske inte bra att riskera att hon får för mycket smärtstillande heller?

Veterinären sa att det skulle räcka med två veckors vila. Konstigt, jag har fått för mig att de behöver mycket längre tid än så på sig att läka ordentligt. Jaja vi får se, hon får all tid hon behöver för att bli bra.

Och Cissi: det blev såna där invärtes stygn du pratade om :) Eller vad de nu hette ;)

Skönt i alla fall att det är gjort. Hon överlevde och nu är det bara läkningen kvar. Mattes lilla älskling!

Kommentarer
Postat av: Nina

Lilla Milly, vilken tur att allt gick bra! Krama henne från oss!

2011-03-15 @ 00:13:04
URL: http://ninasbilderblogg.wordpress.com
Postat av: Cizzi o dogzen

Så skönt att det gick bra! Nu ska du se att efter 3-4 dgr kommer du inte märka att hon har opererats o varken Essi eller Imsa behövde ha tratt då de inte alls brydde sig om såret. Imsa fick biverkningar av Rimadylen så vi fick sluta med dem redan dag 4 annars var det inga problem alls. Lycka till med lilla stumpan!

2011-03-15 @ 11:21:54
Postat av: Eva & Tova

Härligt att läsa att allt gått bra!! Snart är ni på banorna igen! Kram till er båda från mig o Tova.

2011-03-16 @ 08:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0