Åh...

...vilken härligt helg det har varit! Inte läst ett ord språkhistoria eller danska. Istället har det mest varit HUND på schemat. Häng vid agilitytävling på lördagen, snackat massor med gamla och nya vänner, sett många fina hundar. Milly var med, skötte sig finfint! Hon lät sig till och med klappas lite snabbt av Nemis matte, svansen viftade och humöret var på topp. Vi hann också med lite lyckad lydnadsträning på klubben innan det blev mörkt.

Idag började vi med lekpromenad med unge Håkan dvärgschnauzer, han och Milly sprang lösa i skogen och hade trevligt. Efter det anlände resten av sökgänget och vi tränade massor.. Bra ruta, glada och duktiga hundar och som vanligt härliga träningskompisar. Gick riktigt bra för Millyråttan, fick flera raka och fina skick, och vi gjorde även någon markeringsövning. Extra kul var att hon blev så glad att träffa figgarna på parkeringen. Hoppade upp på dem var och en och viftade på svansen, log och hade snällöron.
Hon sa: Hej!!! Är ni också här!? Vad kul att se er (har ni godis i fickorna?)!!
Sånt förgyller min dag!
Fem timmar i skogen blev det, med promenad och allt. Efter det var jag rätt mör och trodde att vi skulle ha en lugn liten pinne med oss på farsdagkalas. Men nej. Hon rusade runt full av jävelskapslust. Jag kom på henne i sin farfars sovrum, när hon (antagligen gnagde sönder, och) snodde godis ur hans byxficka. 3½ år gammal och hon fick ändå sitta kopplad under tiden vi åt, för att vi skulle på lugn och ro... ;) Hon är inte en tråkig hund iaf!


Vissa dagar med den här knasbollen blir bara så himla härliga!



Kommentarer
Postat av: Karin, Nanny & Ruh

Det är de bra dagarna som får oss att orka de dåliga dagarna! Underbart med massa positiv energi!

2011-11-14 @ 07:20:59
URL: http://ruhbjornen.wordpress.com/
Postat av: Gerd Marit

Virker som en fantastisk helg - fyllt av positiv energi! Hun har vel sjarm også - siden hun fikk masse godis av "farfar" ;) Livet som Pinscher eier er ALDRI kjedelig! Klare for bus når-tid-som-helst, selv om de er i sin dypeste søvn når man spør/frågar :)

2011-11-15 @ 19:26:42
URL: http://www.corasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0